We gaan naar Japan!

Hoe kom je daar nu weer bij?

Het begon ook dit keer weer met een veel te goedkoop vliegticket. We betaalden slechts 416 euro. Voor twee retourtickets. En dat terwijl je normaalgesproken al snel zo’n 600 euro kwijt bent. Per persoon. Zo’n ultrakoopje kun je gewoon niet aan je voorbij laten gaan, dus dat deden we ook niet 🙂

Ook dit keer hebben we het ticket gevonden via Flynous. We reisden eerder ultra-cheap naar onder andere Hawaii en Zuid-Korea dankzij deze oplettende dealspotters.

Vlag van Japan

“Japan is toch hartstikke duur?”

Vlag van Japan
Of Japan duur is…

Het eerste wat ik vaak hoor als ik zeg dat we naar Japan gaan is de opmerking “Maar Japan is toch hartstikke duur?”. Dat dachten wij dus ook. Maar na wat onderzoek zijn we erachter gekomen dat het vooral de complete rondreizen van touroperators zijn die nogal aan de prijs zijn. Je betaalt in dat geval vooral voor het gemak want eerlijk is eerlijk, we zijn best lang bezig geweest met het uitstippelen van de reis. Een touroperator bespaart je erg veel werk.

Maar als je het leuk vindt om zelf je reis te bepalen, kun je een hoop besparen. Een voordelige vlucht zoek je via Momondo en je hotels boek je makkelijk via Booking.com.

“Hoelang nog?”

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Volg ons

We gaan dit keer weer een blog bijhouden. Als je ons wilt volgen, like dan de Facebookpagina van Alledagenreizen.nl. Daar posten we een bericht zodra er een nieuwe blog online staat.

Onze Japan rondreis route