Over

Welkom op mijn website over de rondreizen die ik maak. Een aantal jaar geleden begon ik deze website met als doel om familie en vrienden op de hoogte te houden van mijn reizen. Bij gebrek aan een (reis)partner ging ik geregeld in mijn eentje op reis en werkte mijn reisblog ook een beetje als manier om mijn verhaal kwijt te kunnen.

Vaak krijg ik achteraf te horen dat ik leuk schrijf en dat ze alles gelezen hebben. Nog leuker zou zijn als iedereen die dat zegt, ook af en toe even een like of een reactie geeft. Ik vind het juist leuk als mensen tijdens mijn vakantie een reactie achterlaten, vragen stellen over wat ik gezien en gedaan heb of over de plannen voor de komende dag(en). Maar ook zonder dat, vind ik het zelf al leuk om mijn eigen verhalen terug te lezen. Daardoor kom je weer in de sfeer van die vakantie en maak je het weer een beetje opnieuw mee.

De website heeft de naam ‘Alle dagen reizen‘ gekregen. De gedachte hierachter is dat ik eigenlijk nooit vakanties heb waarbij ik enkel het zwembad van mijn hotel zie. Ik ben altijd op reis, van bestemming naar bestemming. Vaak met een huurauto of, als ik in een stad ben, met openbaar vervoer. Ook besteed ik al mijn vakantiedagen ook echt aan vakantie. Ik neem zo goed als nooit zomaar een dag vrij. Dat vind ik zonde van mijn vakantiedagen 🙂 Vandaar de naam; ‘Alle dagen reizen’.

Ik hoop dat ik je met mijn verhalen een beetje kan inspireren voor jouw volgende vakantie!