Appartement Cape Coral

Appartement Cape Coral

Koffers pakken en schoonmaken! Dat staat op het programma vandaag. Ik ontbijt en lunch nog even voor het laatst en vervolgens maak ik de keuken leeg. Morgen ga ik niet meer thuis ontbijten, ik haal wel een broodje bij SubWay. Het beddegoed gaat in de wasmachine en ik maak de douche en keuken schoon.

Het is vandaag weer erg zonnig, dus ik geniet nog een laatste keer van het zwembad en van de zon. Nu kan het nog, straks kom ik weer aan in koud Nederland. Tegen de tijd dat ik straks land op Schiphol, is het zo’n 3 graden.

Verdwaalde schildpad in Fort Myers

Verdwaalde schildpad in Fort Myers

In de middag ga ik nog een paar boodschappen doen, nog even langs de Tommy Hilfiger, Wal*Mart en Sears. Sokken, riem, handoeken en schoenen zijn binnen. Maar, past dat nog wel in mijn koffer? Ik heb zo’n vermoeden dat het moeilijk gaat worden om binnen de 23 kilo te blijven. Onderweg tijdens het shoppen, kom ik nog een verdwaalde schilpad tegen. Hopelijk is hij niet overreden!

Brug naar Fort Myers Beach

Brug naar Fort Myers Beach

Ik stop ook nog even bij Bunche Beach, een klein strandje in Fort Myers. Dit strand was het enige strand waar vroeger zwarte mensen mochten komen. Het is vernoemd naar de eerste nobelprijs winnaar voor de vrede. Inmiddels mogen zwarte mensen wel overal komen trouwens 🙂 Vanaf het strand heb je uitzicht over de brug naar Fort Myers Beach en een van de bruggen naar Cape Coral.

Vanavond eet ik een hamburger bij Outback en lever ik mijn tegoedbon voor een bloomin’ onion in. Dit is een grote, opengesneden ui, gepanneerd en gefrituurd. Het wordt geserveerd als een bloem, met middenin een dipsausje. Veel te veel voor één persoon, dus ik laat een groot deel staan. Het is heerlijk, maar mijn buik is een beetje opstandig. De serveerster vraagt nog of ze het restant in een doggybag moet doen, maar ik bedank vriendelijk.

Bagage in koffer

Bagage in koffer

Eenmaal thuisgekomen stop ik de laatste aankopen nog in de koffer. Hij is echter overvol en ook iets te zwaar inmiddels. Ik moet daarom keuzes maken en wat dingen achterlaten die ik niet per se mee hoef te nemen. Zolang de nieuwe kleding maar mee kan! 😉

Edison & Ford Winter Estates