De vorige vakantie naar Florida is alweer even geleden, dus ik vond het wel weer de hoogste tijd voor een nieuwe. Het begon met de vraag “wat is de warmste bestemming waar Ryanair naartoe vliegt vanaf Eindhoven”. Die was snel gevonden; Sevilla of Malaga in Andalusië, de meest zuidelijke provincie van Spanje.

Andalusië stond al op mijn to-do list dus de keuze was snel gemaakt. Maar, hoeveel dagen ga ik dan en kan ik het misschien voordelig via m’n werk boeken. In eerste instantie dacht ik aan een ruime week, maar al snel vroeg ik mezelf af waarom zo kort. Ik heb immers 43,5 vakantiedagen op te maken dit jaar en met de laatste vakantie in Florida was deze ook voorbij voordat ik het wist.

Transavia

Ik ga gewoon lekker 2 weken, dacht ik. Na een beetje plussen en minnen kwam ik erachter dat ik het beste zelf m’n reis kon samenstellen. En, toeval of niet, Transavia heeft net een aanbieding vanaf Rotterdam airport naar Malaga. Dat is mooi, dan kan ik met het openbaar vervoer naar de luchthaven en gaat m’n koffer gratis mee. Echter tegen de tijd dat ik er uit ben, blijkt het ticket alweer uitverkocht. Vertrek ik twee dagen eerder, dan kan dat nog wel tegen het actietarief. Moeilijke beslissing hoor – dan maar 2 dagen langer!

Op donderdag 17 februari vertrek ik dus richting Malaga en op 6 maart kom ik terug. Hier alvast mijn vluchtinformatie;

17-02 07:05: HV5023 Rotterdam – Malaga (aankomst 09:55)
06-03 10:40: HV5024 Malaga – Rotterdam (aankomst 13:30)

Na de leuke reacties op mijn vorige blog, ga ik dit keer ook weer verslagen maken van mijn reis – en de voorpret.

De hotels zijn geboekt!