Seriously…. 3/4 liter heet hier “medium”.

Vandaag heb ik heerlijk uitgeslapen… Alhoewel ik heb maar een uur of 7 geslapen, ik was gisteren laat weer terug en ben nog een tijdje aan het chatten geweest met een paar Amerikanen.

De dag begon ik bij Ponderosa voor een ontbijtbuffet. Bacon, ei op alle manieren klaargemaakt, pannenkoeken, worstjes, tien soorten cake, fruit, ijs etc etc. En dat alles ongelimiteerd voor $6 incl. drinken. Niet goed voor mij want je blijft eten, daarom combineer ik lunch en avondeten maar. Je blijft anders eten hier.

De auto parkeer ik een stukje verder op International Drive bij Denny’s. Het was gisterenavond toch wel een flink eind lopen maar het hotel (laatste shuttle was al weg). Nu staat de auto op een meter of 500 lopen van Universal, waar ik vandaag voor de tweede dag ben.

The Cat In The Hat

Nu had ik geen echte attracties gemist gisteren maar ik heb vandaag toch nog een paar dingen gedaan die ik niet eerder had gedaan of gezien. Zo ben ik naar een horror make-up show geweest. Klinkt misschien suf maar bleek echt heel leuk te zijn. Die Amerikanen weten echt wel de sfeer erin te krijgen door hun overdreven vrolijkheid en gekkigheid. Ook heb ik vandaag Cat In The Hat een herkansing gegeven en ben ik Jimmy Neutron ’s Nicktoon Blast in geweest. Uiteraard ben ik nog een paar keer extra in de wat mij betreft beste attracties geweest; Spiderman in Islands of Adventure en The Mummy en Terminator 2 3D in Universal Studios. Tegen een uur of 5 hou ik het voor gezien.

In mijn hotelkamer fris ik mij op en kom ik wat bij van de hitte. Het is uitzonderlijk warm, dat geeft de lokale weerman ook aan. Het lijkt nog wel iets warmer dan gisteren.

Macaroni Grill

Rond 20:00 rij ik naar een restaurant, de Macaroni Grill. Ik heb vandaag nog maar één keer gegeten en daar zat ik nog de hele dag vol van. De Macaroni Grill heb ik gekozen omdat ik even geen zin had in weer een hamburger. Daar kom je in Florida toch al snel op uit bij een restaurant. De Macaroni Grill ben ik al diverse keren voorbij gereden en vroeg me steeds af wat ik me er bij voor moest stellen. Het blijkt een soort van Olive Garden te zijn, maar dan een stukje luxer aangekleed en zonder menu’s met plaatjes en aanbiedingen – iets wat je in bijna alle restaurants ziet. Mijn Pasta Milano blijkt niet heel bijzonder te smaken dus volgende keer weer gewoon Olive Garden, ik mis de bak sla en breadsticks.

Vannacht gebruik ik een van de gratis nachten in Econolodge. Morgenochtend vertrek ik richting Ocala.

Dag 2: Universal Studios Resort
Dag 4: Ocala, Alexander en Rainbow Springs