De "reisbescheiden"

Zaterdag heb ik mijn ‘reisbescheiden’ opgehaald bij het Arke kantoor in Zoetermeer (Dorpsstraat). Reisbureau medewerkster Ingrid was druk bezig andere klanten te informeren over benodigde inentingen voor hun reis naar, ik gok, Turkije.  En ja Ingrid, ik hou weer een reisblog bij 😉

Het was weer een lekker boekwerkje wat ik mee heb gekregen. Ten eerste bevat het informatie over mijn ArkeFly vlucht naar Orlando (Sanford) en over de extra’s die ik bij kan boeken. Denk aan stoelreservering, duoseat, Schiphol lounge en het entertainmentsysteem. Ik sla ze allemaal maar over en ga voor de standaard. Op de heenreis vlieg ik Economy en op de terugreis zit ik Comfort Class. Dan kan ik meteen extra veel bagage (35kg i.p.v. 25kg.) meenemen!

Econolodge Orlando

Ook de Alamo Fully Inclusive Economy Car papieren zaten erbij, met daarbij een $20 tegoed voor brandstof in de vorm van een prepaid kaart van Shell. Altijd leuk die freebees!

Ook zijn de papieren voor het hotel voor de eerste en laatste twee nachten geprint. Ik verblijf in Econolodge Inn & Suites. Dit is een redelijk simpel, low-budget hotel maar ziet er verder prima uit van binnen. Uiteindelijk zal ik toch niet veel in mijn kamer zijn dus waarom een duur hotel nemen…

Orlando weerbericht

Vandaag ga ik nog het een en ander in mijn koffer gooien. Wat er in zit, kan ik alvast niet meer vergeten. Het aantal lange broeken ga ik beperken tot 0 dit keer. Eentje aan in het vliegtuig en mocht ik dan nog echt een lange broek nodig hebben (24 graden is de nachttemperatuur…), dan weet ik de Levi’s outlet wel te vinden.

Universal Studios & Universal Islands of Adventure 2 Park Bonus Ticket is binnen!
Dag 1: Orlando is heet!