Ontbijtbuffet bij Sizzlers'

Ontbijtbuffet bij Sizzlers’

Vandaag heb ik nergens echt zin in. De vakantie zit er alweer bijna op en dan mag er wel even ge-niks-moet worden. Ik begin de dag met een ontbijtbuffet bij Sizzlers’. Niet echt goed voor mij want ik kan niet goed stoppen, je moet alles toch even geproefd hebben!

The Mall at Milennia

The Mall at Milennia

Na het ontbijt ga ik weer naar de balie van het hotel, maar ze kunnen nog geen nieuwe kamer geven omdat er nog volop schoongemaakt moet worden. Of ik rond 2 uur terug wil komen…. erg handig als eerst gevraagd wordt om rond 11 uur te komen. Maargoed ik ga maar eens wat winkels kijken en besluit naar The Mall at Milennia te gaan. Dit is een mooi winkelcentrum met erg veel winkels, maar geen outlets. Daar ga ik hierna heen, de Orlando Premium Outlets. Hier vind je 180 outlet winkels op een terrein waar je zou kunnen verdwalen. Wellicht is dat ook de reden dat het parkeerterrein afgeladen is. Eigenlijk vind ik er niks omdat ik ook niet echt zin heb om dingen te passen, ik loop en kijk dus alleen wat rond.

Inmiddels ben ik uitgekeken en is het al een uur of twee geweest. Daarom ga ik terug naar het hotel en sta ik weer in de rij te wachten voor een nieuwe kamer. En wéér word ik gevraagd een uurtje later te komen. Enigszins de hoop op aan het geven ga ik nog even kijken bij de bioscoop wat er nog meer draait voor eventueel vanavond en koop ik een Mickey Mouse bij een souvenirwinkel. Het uurtje is ruim voorbij en ik sta weer bij de balie…. of ik nóg even wil wachten aan de balie. Nou uiteindelijk na nog 10 minuten wachten heb ik dan eindelijk mijn nieuwe kamer pfffff.

Florida Mall

Florida Mall

Ik verhuis mijn spullen naar m’n nieuwe kamer en op naar de volgende stop; JC Penney in de Florida Mall. Even om te kijken of ze nog een goede aanbieding hebben voor spijkerbroeken. Maar ik blijk niet in een koopbereide bui.

Vanavond ga ik uit eten bij de Outback Steakhouse voor een overheerlijke biefstuk met salade. Het lijkt nu misschien dat ik steeds aan het eten ben, maar eigenlijk eet ik vaak maar twee keer per dag. ’s Ochtends is het vaak zoveel dat ik pas ’s avonds weer trek heb. En dat terwijl men in Amerika je graag aan The Fourth Meal wil helpen 😉

Dag 14: van Gainesville terug naar Orlando
Dag 16: Disney's Magic Kingdom & Hollywood Studios