Amerika

Amerika

Mensen die mij een beetje kennen, weten dat ik fan ben van Amerika. Tot op heden ben ik een keer of 8 naar Florida geweest, heb ik New York bezocht en heb ik de Westcoast Triangle gedaan (Los Angeles – Las Vegas – San Francisco). Dit jaar ga ik samen met Erik een nieuw gebied ontdekken; Noord-West Amerika!

Het Noord-Westen is een niet erg bekend gedeelte van Amerika voor de gemiddelde Nederlander. Maar er zijn toch zeker een flink aantal highlights te vinden. Wat dacht je van de Mormonenstad Salt Lake City, het seismologisch zeer actieve Yellowstone National Park, de groene staat Oregon, de rozenstad Portland, natuurlijke zandduinen langs de Grote Oceaan en als afsluiter de meest Europese stad van Amerika; San Francisco.

Op Pinterest hebben we alvast een aantal foto’s verzameld van plaatsen die we willen bezoeken

Half juni vertrekken we richting het westen voor onze 26-daagse rondreis door het noord-westen van Amerika. De tickets, auto en hotels zijn geboekt. De route staat al redelijk vast, maar we hebben de mogelijkheid om deze ter plekke aan te passen:


USA Westcoast 2012 weergeven op een grotere kaart

Dit keer ga ik weer een blog bijhouden met verhaaltjes en foto’s. En hoe meer jullie reageren, vragen, opmerken, hoe leuker het is om jullie mee te laten lezen over onze vakantie!

Aftellen naar de vakantie; nog 10 dagen