Vandaag even een rustige dag, even niet naar een park. Het is tijd om inkopen te doen, en dat doen we natuurlijk bij Miromar Outlets, één van de grootse outlet centra van Florida met 140+ shops. Miromar ligt vlakbij het vliegveld van Fort Myers, voor mij een minuut of 25 met de auto.

Omdat ik helemaal geen brood meer in huis heb, rij ik eerst langs de Panera voor een salade en sandwich met versgeperste jus ‘de orange. Als ik dit tot de laatste kruimel op heb, ben ik klaar voor een dagje shoppen en rij ik verder naar Miromar in Estero.

Miromar Outlets - Estero

Miromar Outlets – Estero

Bij Miromar loop ik mijn favoriete winkels af en toevallig is het maandag Columbus Day en dat is reden om een weekend lang extra veel korting te geven. Nou, ik vier wel mee hoor! Het is iedere keer weer leuk om af te rekenen, de prijzen zijn weer om over naar huis te schrijven. In mijn achterhoofd onthoud ik ook dat ik het verwijt heb gekregen nog weinig gekocht te hebben. Ik hoop dat ik het nu een beetje goed gemaakt heb (zie foto).

Resultaat van een dagje Miromar Outlets

Resultaat van een dagje Miromar Outlets

De muggenbulten van eergisteren zijn wel erg irritant, de hele dag zit ik je jeuken. Vooral als ik even in de zon loop, jeukt het extra hard. Reden dus om vooral in de gekoelde winkels te blijven.

Eenmaal uitgekocht was het alweer 7 uur geweest. Ik heb geen zin om zelf te koken en haal dus een Big Box bij Taco Bell drive-thru. Voor omgerekend 3,81 euro heb je een hele maaltijd inclusief drinken. Daar maak je zelf geen eten voor.. Onderweg naar huis stop ik even bij de Publix voor brood en groenten voor morgen.

De dag was weer om voordat ik het wist!

Cayo Costa State Park
Dali museum in St. Petersburg