Magic Kingdom – parade

Een van de voordelen van in de reisbranche werken, is dat je hier en daar wat kan regelen om goedko(o)p(er) of gratis in te komen. Een van die leuke extra’s is dat Walt Disney World één kaartje per jaar beschikbaar stelt per travel professional. Deze heb ik afgelopen maandag aangevraagd en woensdag werd mijn aanvraag al goedgekeurd. Het is een zogenaamd “2-Day Walt Disney World Park Hopper & 2 Water Park Fun & More” ticket. Oftewel; the full monty, het geeft toegang tot alle 6 Disney parken! Dit ticket kost normaal $270

Epcot

Voor mij is het al even geleden dat ik in Walt Disney World ben geweest, namelijk alleen bij mijn eerste bezoek aan Florida in 2006. Toen zijn we op één dag naar Magic Kingdom en Epcot geweest. Magic Kingdom is het park wat helemaal draait om de Disney figuren en vooral voor de wat jongere kinderen bestemd is. Epcot is iets meer gericht op de oudere kinderen en veelal educatief opgezet.

De laatste twee dagen van mijn vakantie wil ik gebruik gaan maken van dit ticket. Dit keer ga ik Epcot overslaan denk ik, maar wil ik in ieder geval wel Magic Kingdom, Animal Kingdom en één van de twee waterparken bezoeken. Het is dan wel net weekend én  het is op de maandag erna 4th of July (independence day), dus het zal vast wel druk zijn. Gelukkig zijn de parken van 8 uur ’s morgens tot 9 uur ’s avonds open dus voldoende tijd om vanalles te gaan zien.

Terug naar Florida!
Met Arke naar SeaWorld