Zelfgebakken wafel

Zelfgebakken wafel

Vandaag ga ik New Orleans verlaten en weer terug richting waar mijn vakantie begonnen is, Orlando. Dit is ruim 1.000 KM rijden. Ik heb ingepland om maximaal twee nachten nog in een andere plaats te verblijven voordat ik in Orlando aankom.

De ochtend begint met een ontbijtje met een zelfgebakken wafel. Altijd lekker en leuk dat gepruts op de vroege ochtend. Maar het is dan toch echt tijd om de koffers te pakken en ik vind het wel jammer dat ik New Orleans moet verlaten en heb daarom besloten dat ik er in een van mijn volgende vakanties zeker weer naar terug ga.

Long Beach

Bij vertrek heb ik nog geen idee waar ik nu ga overnachten. Ik denk aan Tallahassee, Thomasville, Jacksonville of misschien Gainesville. Daarom ga ik maar gewoon rijden en heb ik onderweg tijd genoeg om een beslissing te maken. Eerst rij ik via Long Beach en Gulfport. Hier heb je weer kilometers lang strand waar bijna niemand is te bekennen. Langs deze route zou je nog sporen tegen moeten komen van Katrina maar ik zie ze niet. Om niet te veel tijd te verdoen ga ik er ook niet naar zoeken en vervolg ik mijn weg maar weer.

Uiteindelijk besluit ik om zo dicht mogelijk tot Orlando te komen en wordt het Gainesville. Na ruim 10 uur onderweg te zijn geweest, drie staten door te zijn gecrossed (Louisiana, Mississippi, Alabama), een tijdzone verder (nu 6 uur verschil i.p.v. 7), kom ik rond 21:00 aan in Gainesville. Het laatste uur heb ik flinke regen en onweersbuien gehad onderweg. Een mooi schouwspel maar niet erg prettig als het zo dichtbij komt. Ik stop even langs de weg en boek via Priceline een hotel – het is weer de Extended Stay America geworden van dag 4 van de vakantie.

Vandaag heb ik dus alleen in de auto gezeten, dus bijna geen foto’s!

Dag 12: Gokje wagen in New Orleans
Dag 14: van Gainesville terug naar Orlando