Onderdeel van een goede vakantie, is voorpret. Voor mij betekent vakantie in Amerika: shoppen! En zeker nu we door de staat Oregon reizen, waar geen state tax wordt geheven. Zo’n state tax is in New York bijvoorbeeld 14%, in Florida 7% en in Oregon dus 0%. Uiteraard ga ik voor de extreme couponing; gij zult nooit full-price shoppen bij de grote warenhuizen Macy’s, JC Penney of Sears.

Okok de dame in dit filmpje is ietwat doorgeslagen… Bij mij is het vaste prik om even de Bargainez site door te spitten en de bonnen uit te printen van mijn favoriete winkels. Deze hebben bijna altijd wel een 10% – 20% kortingsactie lopen.

Acer Aspire One Laptop AO722-0473

Acer Aspire One Laptop AO722-0473

Inmiddels hebben we beiden alvast onze nieuwe gadget besteld bij de Best Buy; de nieuwste¬†Acer 11.6″ Aspire One Laptop. Eigenlijk een Netbook maar aangezien die niet meer zo hip zijn door de komst van de Ultrabooks en de iPad, heet dit weer een Laptop.

We waren in eerste instantie druk bezig om er eentje online te bestellen bij de WalMart zodat deze klaar zou liggen in de winkel bij aankomst. Echter accepteerden ze geen Nederlandse creditcard, ook niet via PayPal en ook niet na een telefoontje met de customer service. Best Buy to the rescue dus, hij ligt inmiddels al klaar voor ons!

Poes op vakantie

Poes op vakantie

Ook Blacky gaat op vakantie en nog een weekje langer dan ons ook. Ze gaat voor het eerst van haar leven logeren, zaterdag heb ik haar weggebracht. Het was even wat raar, maar volgens de laatste berichten heeft ze haar draai inmiddels al gevonden.

Oja… we nemen ook maar onze sjaals, mutsen en handschoenen mee. Onderstaande foto is van Grand Teton National Park, een paar dagen geleden. Ook zie ik het nu weer sneeuwen bij Old Faithful in Yellowstone. Hopelijk gaat het nog flink opwarmen de komende week…

Sneeuw in Grand Teton National Park

Sneeuw in Grand Teton National Park

 

Aftellen naar de vakantie; nog 10 dagen
Dag 1: Schiphol, Atlanta, Albuquerque, Salt Lake City